O rețetă simplu de pus în practică, cu puține calorii și miros de usturoi în farfurie.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Pregătim pieptul de pui, il crestăm și îl îmbracăm cu ulei de măsline, usturoi granulat, cimbru, boia, pătrunjel, sare și piper.
Curățăm cartoful dulce, îl spalam și îl feliem. Condimentăm cu ulei de măsline, oregano, sare și piper.
Asezăm în vasul pentru cuptor, puiul și cartofii și îi bagăm în cuptorul preîncălzit la foc mediu.
Când pieptul de pui este pătruns, adăugăm ciupercile întregi, broccoli (congelat) și usturoi feliat.
Tot acum adăugăm și jumătate de cană de apă pentru a hidrata pieptul de pui, pentru a nu-l usca de tot.
După 10 minute, prânzul este gata.
Ingrediente
Indicații
Pregătim pieptul de pui, il crestăm și îl îmbracăm cu ulei de măsline, usturoi granulat, cimbru, boia, pătrunjel, sare și piper.
Curățăm cartoful dulce, îl spalam și îl feliem. Condimentăm cu ulei de măsline, oregano, sare și piper.
Asezăm în vasul pentru cuptor, puiul și cartofii și îi bagăm în cuptorul preîncălzit la foc mediu.
Când pieptul de pui este pătruns, adăugăm ciupercile întregi, broccoli (congelat) și usturoi feliat.
Tot acum adăugăm și jumătate de cană de apă pentru a hidrata pieptul de pui, pentru a nu-l usca de tot.
După 10 minute, prânzul este gata.