Soufflé de ciocolata rapid si gustos pentru o zi mai fericita.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Se amesteca Nutella cu cele 2 galbenusuri si cu praful de sare.
Se bat albusurile de la cele 2 oua impreuna cu zaharul pudra si esenta de vanilie dupa care se incorporeaza in amestecul de Nutella (cu grija sa nu scoatem aerul din albusuri).
Doua boluri de ceramica pentru souffle se ung bine cu unt si se pudreaza pe toata suprafata cacaua.
Dupa turnam in forme compozitia si o dam la cuptor la 190˚C pentru 13-15 minute.
Se serveste fierbinte cu zahar pudra deasupra si cu frisca proaspata langa.
Ingrediente
Indicații
Se amesteca Nutella cu cele 2 galbenusuri si cu praful de sare.
Se bat albusurile de la cele 2 oua impreuna cu zaharul pudra si esenta de vanilie dupa care se incorporeaza in amestecul de Nutella (cu grija sa nu scoatem aerul din albusuri).
Doua boluri de ceramica pentru souffle se ung bine cu unt si se pudreaza pe toata suprafata cacaua.
Dupa turnam in forme compozitia si o dam la cuptor la 190˚C pentru 13-15 minute.
Se serveste fierbinte cu zahar pudra deasupra si cu frisca proaspata langa.