Un desert simplu si rapid.
Ingrediente:
2 oua
250 gr zahar
250 ml lapte
150 ml ulei
400 gr faina
1 oz praf de copt
2 cacao
Mod de preparare:
1
Se bat ouale spuma, se adauga zaharul, laptele, uleiul, faina, praful de copt si amestecam toate ingredientele bine.
2
1/3 din cantitatea de aluat o amestecam cu cacao. Turnam cele doua compozitii într-o tava de aluminiu si il bagam la cuptorul incins la 180°C.
Ingrediente
2 oua
250 gr zahar
250 ml lapte
150 ml ulei
400 gr faina
1 oz praf de copt
2 cacao
Indicații
1
Se bat ouale spuma, se adauga zaharul, laptele, uleiul, faina, praful de copt si amestecam toate ingredientele bine.
2
1/3 din cantitatea de aluat o amestecam cu cacao. Turnam cele doua compozitii într-o tava de aluminiu si il bagam la cuptorul incins la 180°C.