Rapid, ușor, delicios.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Ouăle se separă, iar albușurile se bat spumă tare. Când încep să aibă o consistență mai solidă, se adaugă zahărul și se bat până se întăresc.
Restul ingredientelor se mixează bine.
Spuma de albuș de încorporează ușor în compoziția de brânză.
Se preîncălzește cuptorul la 180°C, eu am folosit treapta cu ventilator.
După ce amestecul este omogen, se pune în forme. Eu am folosit 2 mici ceramice și una mare, tot ceramică.
Se coace 25 minute la 180°C. Un desert aerat și delicios.
Ingrediente
Indicații
Ouăle se separă, iar albușurile se bat spumă tare. Când încep să aibă o consistență mai solidă, se adaugă zahărul și se bat până se întăresc.
Restul ingredientelor se mixează bine.
Spuma de albuș de încorporează ușor în compoziția de brânză.
Se preîncălzește cuptorul la 180°C, eu am folosit treapta cu ventilator.
După ce amestecul este omogen, se pune în forme. Eu am folosit 2 mici ceramice și una mare, tot ceramică.
Se coace 25 minute la 180°C. Un desert aerat și delicios.