Musli homemade

AutorDia și Bucătăria🍴
DificultateÎncepător

Musli făcut în casă cu fulgi de ovăz, stafide, merișoare, nucă și miere. Un mic dejun sănătos și dulce.

ShareSave
Randamente3 porțiiTimp de pregătire10 minuteTimp de preparare15 minuteTimp total25 minute

Ingrediente:

 200 gr musli
 2 stafide
 1 tbsp merișoare
 4 nuci
 2 miere

Mod de preparare:

1

Într-un bol punem fulgii de ovăz simpli, adăugăm stafidele, merișoarele și nucile.

2

Adăugăm 2 linguri de miere lichidă.

3

Amestecăm până când toti fulgii de ovăz devin lipicioși.

4

Transferăm amestecul în tava de copt.

5

Coacem în cuptor pentru 15 minute la foc mic, să se întărească mierea.

6

La final, după ce s-a răcit, mărunțim cu mâna amestecul și îl punem în vasul de servire.

Ingrediente

 200 gr musli
 2 stafide
 1 tbsp merișoare
 4 nuci
 2 miere

Indicații

1

Într-un bol punem fulgii de ovăz simpli, adăugăm stafidele, merișoarele și nucile.

2

Adăugăm 2 linguri de miere lichidă.

3

Amestecăm până când toti fulgii de ovăz devin lipicioși.

4

Transferăm amestecul în tava de copt.

5

Coacem în cuptor pentru 15 minute la foc mic, să se întărească mierea.

6

La final, după ce s-a răcit, mărunțim cu mâna amestecul și îl punem în vasul de servire.

Note

Musli homemade