Musli făcut în casă cu fulgi de ovăz, stafide, merișoare, nucă și miere. Un mic dejun sănătos și dulce.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Într-un bol punem fulgii de ovăz simpli, adăugăm stafidele, merișoarele și nucile.
Adăugăm 2 linguri de miere lichidă.
Amestecăm până când toti fulgii de ovăz devin lipicioși.
Transferăm amestecul în tava de copt.
Coacem în cuptor pentru 15 minute la foc mic, să se întărească mierea.
La final, după ce s-a răcit, mărunțim cu mâna amestecul și îl punem în vasul de servire.
Ingrediente
Indicații
Într-un bol punem fulgii de ovăz simpli, adăugăm stafidele, merișoarele și nucile.
Adăugăm 2 linguri de miere lichidă.
Amestecăm până când toti fulgii de ovăz devin lipicioși.
Transferăm amestecul în tava de copt.
Coacem în cuptor pentru 15 minute la foc mic, să se întărească mierea.
La final, după ce s-a răcit, mărunțim cu mâna amestecul și îl punem în vasul de servire.