Iubești ciocolata? Atunci această rețetă este pentru tine. Nu iubești ciocolata? O vei iubi după ce vei încerca această rețetă.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Jumătate din cantitatea de ciocolată se topește cu untul la bain-marie. Zahărul, ouălele, esența de vanilie și sarea se freacă până se obține o compoziție omogenă, iar apoi se adaugă ciocolata răcită în prealabil.
Se adaugă făina și cacaua cernute și se omogenizează cu o spatulă.
Cealaltă jumătate de ciocolată se taie bucățele și se încorporează în compoziție.
Se toarnă compoziția într-o tavă pătrată cu latura de 20/25 cm, tapetată cu hârtie de copt și se coace la 180°C pentru 30 de minute.
Pofta bună!
Ingrediente
Indicații
Jumătate din cantitatea de ciocolată se topește cu untul la bain-marie. Zahărul, ouălele, esența de vanilie și sarea se freacă până se obține o compoziție omogenă, iar apoi se adaugă ciocolata răcită în prealabil.
Se adaugă făina și cacaua cernute și se omogenizează cu o spatulă.
Cealaltă jumătate de ciocolată se taie bucățele și se încorporează în compoziție.
Se toarnă compoziția într-o tavă pătrată cu latura de 20/25 cm, tapetată cu hârtie de copt și se coace la 180°C pentru 30 de minute.
Pofta bună!