Brownie

AutorAnette
DificultateÎncepător

Iubești ciocolata? Atunci această rețetă este pentru tine. Nu iubești ciocolata? O vei iubi după ce vei încerca această rețetă.

ShareSave
Randamente1 porțieTimp de pregătire15 minuteTimp de preparare30 minuteTimp total45 minute

Ingrediente:

 230 gr ciocolată
 170 gr zahăr
 170 gr unt
 2 ouă
 un praf de sare
 2 ml esență de vanilie
 105 gr făină
 25 gr cacao

Mod de preparare:

1

Jumătate din cantitatea de ciocolată se topește cu untul la bain-marie. Zahărul, ouălele, esența de vanilie și sarea se freacă până se obține o compoziție omogenă, iar apoi se adaugă ciocolata răcită în prealabil.

2

Se adaugă făina și cacaua cernute și se omogenizează cu o spatulă.

3

Cealaltă jumătate de ciocolată se taie bucățele și se încorporează în compoziție.

4

Se toarnă compoziția într-o tavă pătrată cu latura de 20/25 cm, tapetată cu hârtie de copt și se coace la 180°C pentru 30 de minute.

Pofta bună!

Ingrediente

 230 gr ciocolată
 170 gr zahăr
 170 gr unt
 2 ouă
 un praf de sare
 2 ml esență de vanilie
 105 gr făină
 25 gr cacao

Indicații

1

Jumătate din cantitatea de ciocolată se topește cu untul la bain-marie. Zahărul, ouălele, esența de vanilie și sarea se freacă până se obține o compoziție omogenă, iar apoi se adaugă ciocolata răcită în prealabil.

2

Se adaugă făina și cacaua cernute și se omogenizează cu o spatulă.

3

Cealaltă jumătate de ciocolată se taie bucățele și se încorporează în compoziție.

4

Se toarnă compoziția într-o tavă pătrată cu latura de 20/25 cm, tapetată cu hârtie de copt și se coace la 180°C pentru 30 de minute.

Pofta bună!

Note

Brownie