Peste rapide cu sos pesto rosso.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Ne vom ocupa mai intai de sosul pesto rosu. Din ingredientele de mai sus va iesii mai mult sos, il puteti tine in frigider si il puteti folosii cand aveti nevoie.
Usturoiul se curata, parmezanul se da pe razatoare iar frunzele de busuioc de spala.
Intr-un mixer punem rosiile impreuna cu uleiul lor, semintele de pin, usturoiul si parmezanul (50g), apoi adaugam treptat uleiul de masline.
Punem la fiert cele 500g de paste. Intre timp punem baconul taiat bucatele la prajit intr-o tigaie. Dupa ce baconul s-a prajit, adaugam 3 linguri de pesto, sare, piper iar mai apoi pastele fierte. La sfarsit adaugam cele 50 de grame de parmezan ramase.
Ingrediente
Indicații
Ne vom ocupa mai intai de sosul pesto rosu. Din ingredientele de mai sus va iesii mai mult sos, il puteti tine in frigider si il puteti folosii cand aveti nevoie.
Usturoiul se curata, parmezanul se da pe razatoare iar frunzele de busuioc de spala.
Intr-un mixer punem rosiile impreuna cu uleiul lor, semintele de pin, usturoiul si parmezanul (50g), apoi adaugam treptat uleiul de masline.
Punem la fiert cele 500g de paste. Intre timp punem baconul taiat bucatele la prajit intr-o tigaie. Dupa ce baconul s-a prajit, adaugam 3 linguri de pesto, sare, piper iar mai apoi pastele fierte. La sfarsit adaugam cele 50 de grame de parmezan ramase.