Un preparat clasic napoletan, potrivit pentru o cina usoara si delicioasa. Usor si rapid de preparat, foarte aromat.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Se fierb pastele in 1.5 l apa cu sare si o lingura de ulei, conform timpului inscris pe pachet.
Se incinge uleiul pe foc mediu intr-o tigaie clasica cu diametrul de 26 cm. Intre timp se toaca ceapa usturoiul si ardeiul cayenne, si se soteaza pentru 3-5 minute.
Cand usturoiul a devenit auriu, se adauga pastele scurse in prealabil peste verdeturi in tigaie. Se soteaza si amesteca timp de un minut.
Se servesc in farfurii si se presara patrunjel tocat dupa gust.
Ingrediente
Indicații
Se fierb pastele in 1.5 l apa cu sare si o lingura de ulei, conform timpului inscris pe pachet.
Se incinge uleiul pe foc mediu intr-o tigaie clasica cu diametrul de 26 cm. Intre timp se toaca ceapa usturoiul si ardeiul cayenne, si se soteaza pentru 3-5 minute.
Cand usturoiul a devenit auriu, se adauga pastele scurse in prealabil peste verdeturi in tigaie. Se soteaza si amesteca timp de un minut.
Se servesc in farfurii si se presara patrunjel tocat dupa gust.