Este un desert delicios făcut cu cozonacul ce de obicei în urma sărbătorilor rămâne în casa.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Se rupe cozonacul in bucatele și se așează uniform pe fundul unei tavi cu margini inalte.
Într un bol de aproximativ 500 ml se bat energic cele 2 oua pana se fac spuma.
Se adaugă smântâna, laptele și esenta de vanilie pe rand peste ouăle bătute spuma.
Se toarnă toată compoziția peste cozonac în tava, dacă nu se umezește suficient cozonacul mai adăugat 50-75 ml lapte.
Se adaugă zmeura apoi se presară fulgi de cocos.
Se pune la cuptor pentru aproximativ 45 minute la 180˚C.
Ingrediente
Indicații
Se rupe cozonacul in bucatele și se așează uniform pe fundul unei tavi cu margini inalte.
Într un bol de aproximativ 500 ml se bat energic cele 2 oua pana se fac spuma.
Se adaugă smântâna, laptele și esenta de vanilie pe rand peste ouăle bătute spuma.
Se toarnă toată compoziția peste cozonac în tava, dacă nu se umezește suficient cozonacul mai adăugat 50-75 ml lapte.
Se adaugă zmeura apoi se presară fulgi de cocos.
Se pune la cuptor pentru aproximativ 45 minute la 180˚C.