Pilaf de orez cu pui si legume, ca la mama acasa.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Intr-o oala punem la fiert cele 2 pulpe de pui in apa rece.
Pana cand pulpele fierb, ne putem ocupa de legume : tocam ceapa, morcovul si ardeiul.
Dupa ce pulpele au fiert, desprindem carnea de pe ele.
Punem la calit legumele impreuna cu carnea iar dupa ce s-au calit adaugam 300g din apa in care au fiert pulpele, 100g de orez, sare si piper.
Lasam totul la fiert la foc mic si mestecam din cand in cand.
Dupa ce orezul s-a fiert adaugam patrunjelul.
Ingrediente
Indicații
Intr-o oala punem la fiert cele 2 pulpe de pui in apa rece.
Pana cand pulpele fierb, ne putem ocupa de legume : tocam ceapa, morcovul si ardeiul.
Dupa ce pulpele au fiert, desprindem carnea de pe ele.
Punem la calit legumele impreuna cu carnea iar dupa ce s-au calit adaugam 300g din apa in care au fiert pulpele, 100g de orez, sare si piper.
Lasam totul la fiert la foc mic si mestecam din cand in cand.
Dupa ce orezul s-a fiert adaugam patrunjelul.