Banana Bread cu ovaz

AutorAnne-Marie S.S.
DificultateÎncepător

O alternativa moderna a bine-cunoscutului chec.

ShareSave
Randamente10 porțiiTimp de pregătire5 minuteTimp de preparare1 oră 10 minuteTimp total1 oră 15 minute

Ingrediente:

 2 oua
 3 banane coapte
 75 ml lapte
 60 ml ulei
 225 gr faina alba
 150 gr zahar
 2 praf de copt
 70 gr fulgi de ovaz
 1 tsp esenta de vanilie
 2 scortisoara
 ½ tsp nucsoara

Mod de preparare:

1

Se amesteca ouale cu laptele, uleiul, vanilia si bananele pasate. Se incorporeaza treptat faina cu praful de copt, apoi scortisoara, nucsoara, zaharul si fulgii de ovaz.

2

Amestecul se toarna intr-o forma de chec/cozonac, unsa cu ulei si pudrata cu faina. Se incinge cuptorul la 180°C (cu ventilatie) si se coace prajitura pentru 50 de minute.

3

Se scoate pe un tocator de lemn sau pe un grilaj pentru racire.

Ingrediente

 2 oua
 3 banane coapte
 75 ml lapte
 60 ml ulei
 225 gr faina alba
 150 gr zahar
 2 praf de copt
 70 gr fulgi de ovaz
 1 tsp esenta de vanilie
 2 scortisoara
 ½ tsp nucsoara

Indicații

1

Se amesteca ouale cu laptele, uleiul, vanilia si bananele pasate. Se incorporeaza treptat faina cu praful de copt, apoi scortisoara, nucsoara, zaharul si fulgii de ovaz.

2

Amestecul se toarna intr-o forma de chec/cozonac, unsa cu ulei si pudrata cu faina. Se incinge cuptorul la 180°C (cu ventilatie) si se coace prajitura pentru 50 de minute.

3

Se scoate pe un tocator de lemn sau pe un grilaj pentru racire.

Note

Banana Bread cu ovaz