O alternativa moderna a bine-cunoscutului chec.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Se amesteca ouale cu laptele, uleiul, vanilia si bananele pasate. Se incorporeaza treptat faina cu praful de copt, apoi scortisoara, nucsoara, zaharul si fulgii de ovaz.
Amestecul se toarna intr-o forma de chec/cozonac, unsa cu ulei si pudrata cu faina. Se incinge cuptorul la 180°C (cu ventilatie) si se coace prajitura pentru 50 de minute.
Se scoate pe un tocator de lemn sau pe un grilaj pentru racire.
Ingrediente
Indicații
Se amesteca ouale cu laptele, uleiul, vanilia si bananele pasate. Se incorporeaza treptat faina cu praful de copt, apoi scortisoara, nucsoara, zaharul si fulgii de ovaz.
Amestecul se toarna intr-o forma de chec/cozonac, unsa cu ulei si pudrata cu faina. Se incinge cuptorul la 180°C (cu ventilatie) si se coace prajitura pentru 50 de minute.
Se scoate pe un tocator de lemn sau pe un grilaj pentru racire.