Un burger iute si zemos cu vita irlandeza, sos home-made extra iute si chifle facute in casa.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Se toaca carnea de vita si se amesteca cu sarea si piperul. Se formeaza 2 burgeri de 200g fiecare, de o grosime de aproximativ 4 cm.
Taie in felii de grosimea preferata ceapa si branzeturile.
Se incinge o tigaie de tip grill in care se topeste untul pana cand devine maro, dupa care se pun burgerii si bacon la prajit. Baconul se tine aproximativ 15 secunde pe fiecare parte dupa care se scoate pe un servet de hartie. Burgerii se tin 2 minute pe fiecare parte pentru a se patrunde dar nu vor deveni uscati. Cand se intorc pe cealalta parte se pune ceapa si o felie de cheddar deasupra, pentru a gati ceapa si topi branza.
Se taie chiflele pe jumatate (cititi reteta mea de brioche bun), si se asambleaza burgerul cu restul ingredientelor in ordinea preferata. Se adauga sos iute pentru a oferi o extra dimesiune burgerului.
Ingrediente
Indicații
Se toaca carnea de vita si se amesteca cu sarea si piperul. Se formeaza 2 burgeri de 200g fiecare, de o grosime de aproximativ 4 cm.
Taie in felii de grosimea preferata ceapa si branzeturile.
Se incinge o tigaie de tip grill in care se topeste untul pana cand devine maro, dupa care se pun burgerii si bacon la prajit. Baconul se tine aproximativ 15 secunde pe fiecare parte dupa care se scoate pe un servet de hartie. Burgerii se tin 2 minute pe fiecare parte pentru a se patrunde dar nu vor deveni uscati. Cand se intorc pe cealalta parte se pune ceapa si o felie de cheddar deasupra, pentru a gati ceapa si topi branza.
Se taie chiflele pe jumatate (cititi reteta mea de brioche bun), si se asambleaza burgerul cu restul ingredientelor in ordinea preferata. Se adauga sos iute pentru a oferi o extra dimesiune burgerului.