O optiune de cina rapida si sofisticata.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Se adauga toate ingredietele intr-un bol si se amesteca pana la incorporarea completa a fainii (nu se framanta). Aluatul obtinut se intinde pe o hartie de copt cu mainile unse cu ulei de masline, lasand o zona mai groasa de 1.5cm la marginea aluatului.
Se intinde sosul pana la marginea groasa si se acopera cu mozzarella. Se continua cu feta de capra, rosiile feliate, maslinele si anchois.
Se incinge cuptorul la 220°C, apoi se scade temperatura la 200°C (cu ventilatie) si se baga pizza in cuptor pentru maximum 12 minute (pana se topeste mozzarella si marginea aluatului devine aurie si pufoasa).
Se scoate si se lasa trei minute la racit inainte de a se servi.
Ingrediente
Indicații
Se adauga toate ingredietele intr-un bol si se amesteca pana la incorporarea completa a fainii (nu se framanta). Aluatul obtinut se intinde pe o hartie de copt cu mainile unse cu ulei de masline, lasand o zona mai groasa de 1.5cm la marginea aluatului.
Se intinde sosul pana la marginea groasa si se acopera cu mozzarella. Se continua cu feta de capra, rosiile feliate, maslinele si anchois.
Se incinge cuptorul la 220°C, apoi se scade temperatura la 200°C (cu ventilatie) si se baga pizza in cuptor pentru maximum 12 minute (pana se topeste mozzarella si marginea aluatului devine aurie si pufoasa).
Se scoate si se lasa trei minute la racit inainte de a se servi.