Friptură de cocoș

AutorDia și Bucătăria🍴
DificultateÎncepător

Această feiptura de cocoș este una clasică, cu mult usturoi și condimente.

ShareSave
Randamente1 porțieTimp de pregătire10 minuteTimp de preparare30 minuteTimp total40 minute

Ingrediente:

 1 tacâm cocoș
 200 ml apa
 3 căței de usturoi
 1 tsp boia dulce
 1 tsp sare
 1 tsp piper
 1 tsp pătrunjel
 1 tsp cimbru
 1 tsp busuioc

Mod de preparare:

1

Spalăm, curățăm și tăiem copanele, pulpele și aripile.

2

Le punem într-un bol peste care turnăm uleiul de măsline, cimbrul, sarea, boiaua, piperul, pătrunjelul și cimbru.

3

Amestecăm până ce toată carnea e acoperită cu condimente.

4

Așezăm carnea în tava, și adăugăm cei 200 ml apa și băgăm tava în cuptor.

5

Mai adăugăm apă până ce carnea e pătrunsă.

6

Aproape de final adăugăm feliile de usturoi.

7

Când pulpele sunt rumenite, acestea sunt gata să fie servite.

Ingrediente

 1 tacâm cocoș
 200 ml apa
 3 căței de usturoi
 1 tsp boia dulce
 1 tsp sare
 1 tsp piper
 1 tsp pătrunjel
 1 tsp cimbru
 1 tsp busuioc

Indicații

1

Spalăm, curățăm și tăiem copanele, pulpele și aripile.

2

Le punem într-un bol peste care turnăm uleiul de măsline, cimbrul, sarea, boiaua, piperul, pătrunjelul și cimbru.

3

Amestecăm până ce toată carnea e acoperită cu condimente.

4

Așezăm carnea în tava, și adăugăm cei 200 ml apa și băgăm tava în cuptor.

5

Mai adăugăm apă până ce carnea e pătrunsă.

6

Aproape de final adăugăm feliile de usturoi.

7

Când pulpele sunt rumenite, acestea sunt gata să fie servite.

Note

Friptură de cocoș