Această feiptura de cocoș este una clasică, cu mult usturoi și condimente.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Spalăm, curățăm și tăiem copanele, pulpele și aripile.
Le punem într-un bol peste care turnăm uleiul de măsline, cimbrul, sarea, boiaua, piperul, pătrunjelul și cimbru.
Amestecăm până ce toată carnea e acoperită cu condimente.
Așezăm carnea în tava, și adăugăm cei 200 ml apa și băgăm tava în cuptor.
Mai adăugăm apă până ce carnea e pătrunsă.
Aproape de final adăugăm feliile de usturoi.
Când pulpele sunt rumenite, acestea sunt gata să fie servite.
Ingrediente
Indicații
Spalăm, curățăm și tăiem copanele, pulpele și aripile.
Le punem într-un bol peste care turnăm uleiul de măsline, cimbrul, sarea, boiaua, piperul, pătrunjelul și cimbru.
Amestecăm până ce toată carnea e acoperită cu condimente.
Așezăm carnea în tava, și adăugăm cei 200 ml apa și băgăm tava în cuptor.
Mai adăugăm apă până ce carnea e pătrunsă.
Aproape de final adăugăm feliile de usturoi.
Când pulpele sunt rumenite, acestea sunt gata să fie servite.