O rețetă indiană, dar simplă, cu pui, curry, smântână și orez.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Într-o tigaie am pus cele doua cuburi de unt și am perpelit pieptul de pui tăiat bucătele și condimentat cu curry, sare și piper, pànă ce s-a albit.
Mixam la robotul de bucătărie o pasta formata din 2 cepe, usturoi, ghimbir și apa.
Adăugăm pasta peste pui. Amestecăm și lasăm să se caleasca pentru 5 minute.
Adăugăm si sucul de roșii, pasta de tomate și smântâna lichidă.
Lasăm să mai fiarba pentru aproximativ 10 minute.
In timp ce fierbe puiul, intr-o crăticioara, punem orezul la fiert in apă cu sare pe care l-am fiert 20 minute.
Ingrediente
Indicații
Într-o tigaie am pus cele doua cuburi de unt și am perpelit pieptul de pui tăiat bucătele și condimentat cu curry, sare și piper, pànă ce s-a albit.
Mixam la robotul de bucătărie o pasta formata din 2 cepe, usturoi, ghimbir și apa.
Adăugăm pasta peste pui. Amestecăm și lasăm să se caleasca pentru 5 minute.
Adăugăm si sucul de roșii, pasta de tomate și smântâna lichidă.
Lasăm să mai fiarba pentru aproximativ 10 minute.
In timp ce fierbe puiul, intr-o crăticioara, punem orezul la fiert in apă cu sare pe care l-am fiert 20 minute.