Este ceva usor de pregatit chiar si de un incepator in ale gatitului.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Se fierb pastele in proportie de 80-90% in apa cu 2 lingurite de sare. Intre timp se pregateste sosul.
Cascavalul ras se amesteca cu ouale batute usor, cu smantana de gatit, usturoiul si nucsoara.
Feliutele de salam sau carnati se prajesc putin pentru a deveni si mai savuroase.
Pastele scurse se amesteca cu sosul de smantana si cu bucatile de salam prajit.
O tava se unge cu putin ulei si turnam totul in ea, niveland suprafata pastelor.
Deasupra punem dupa preferinta putin cascaval ras. O punem la cuptorul preincalzit la 170˚C, pentru aproximativ 30 de minute.
Ingrediente
Indicații
Se fierb pastele in proportie de 80-90% in apa cu 2 lingurite de sare. Intre timp se pregateste sosul.
Cascavalul ras se amesteca cu ouale batute usor, cu smantana de gatit, usturoiul si nucsoara.
Feliutele de salam sau carnati se prajesc putin pentru a deveni si mai savuroase.
Pastele scurse se amesteca cu sosul de smantana si cu bucatile de salam prajit.
O tava se unge cu putin ulei si turnam totul in ea, niveland suprafata pastelor.
Deasupra punem dupa preferinta putin cascaval ras. O punem la cuptorul preincalzit la 170˚C, pentru aproximativ 30 de minute.