Un desert cremos, pufos și plin de ciocolată. ❤
Ingrediente:
Mod de preparare:
Ouălele se amestecă cu făina și zahărul până când compoziție devine omogenă și cremoasă.
Untul și ciocolata se topesc la bain-marie, după care se lasă puțin la răcit.
Se toarnă ciocolata lichidă peste ouălele amestecate cu făina, puțin câte puțin.
Formele ceramice se ung cu unt, apoi cu zahăr și se toarnă compoziția. Acestea se bagă în cuptorul preîncălzit la 200°C pentru 10-12 minute.
Căpsunile se taie cubulețe și se pun cu apa și zahărul într-o oală, la foc mic, până când acesta scade și se leagă.
Ingrediente
Indicații
Ouălele se amestecă cu făina și zahărul până când compoziție devine omogenă și cremoasă.
Untul și ciocolata se topesc la bain-marie, după care se lasă puțin la răcit.
Se toarnă ciocolata lichidă peste ouălele amestecate cu făina, puțin câte puțin.
Formele ceramice se ung cu unt, apoi cu zahăr și se toarnă compoziția. Acestea se bagă în cuptorul preîncălzit la 200°C pentru 10-12 minute.
Căpsunile se taie cubulețe și se pun cu apa și zahărul într-o oală, la foc mic, până când acesta scade și se leagă.