Un desert ușor și aromat, cu o textură plăcută!
Ingrediente:
Mod de preparare:
Se amestecă biscuiții zdrobiți cu untul si cu celelalte ingrediente până când devine o compoziție sfărmicioasă.
Compoziția se pune într-o tavă cu diametrul de 26 cm, tapetată cu hârtie de copt și se coace 5-7 minute la 180°C.
Pentru a obține o umplutură potrivită, toate ingredientele trebuie să fie la temperatura camerei.
Intr-un bol se mixeaza brânza dulce cu zahărul până când se obține o pastă. Se adaugă apoi și celelalte ingrediente, având grijă ca ouălele să se încorporeze unul câte unul, mixând doar cât este necesar pentru a obține o compoziție legată.
Compoziția rezultată se toarnă peste crusta obținută anterior și se dă la cuptor pentru 60-80 minute la 160°C.
După ce se oprește cuptorul, tava se lasă la răcit în cuptorul închis, apoi se dă la rece.
Se pun toate ingredientele intr-o oală, la foc mediu, până când scade și se leagă sosul. Apoi, sosul se bagă la blender pentru a obține un piure de fructe.
Cheesecake-ul obținut se scoate de la frigider si se ornează, după gust, cu sosul de capsune răcit si apoi acesta se taie cu un cuțit bine ascuțit și trecut lrin apă fierbinte.
Ingrediente
Indicații
Se amestecă biscuiții zdrobiți cu untul si cu celelalte ingrediente până când devine o compoziție sfărmicioasă.
Compoziția se pune într-o tavă cu diametrul de 26 cm, tapetată cu hârtie de copt și se coace 5-7 minute la 180°C.
Pentru a obține o umplutură potrivită, toate ingredientele trebuie să fie la temperatura camerei.
Intr-un bol se mixeaza brânza dulce cu zahărul până când se obține o pastă. Se adaugă apoi și celelalte ingrediente, având grijă ca ouălele să se încorporeze unul câte unul, mixând doar cât este necesar pentru a obține o compoziție legată.
Compoziția rezultată se toarnă peste crusta obținută anterior și se dă la cuptor pentru 60-80 minute la 160°C.
După ce se oprește cuptorul, tava se lasă la răcit în cuptorul închis, apoi se dă la rece.
Se pun toate ingredientele intr-o oală, la foc mediu, până când scade și se leagă sosul. Apoi, sosul se bagă la blender pentru a obține un piure de fructe.
Cheesecake-ul obținut se scoate de la frigider si se ornează, după gust, cu sosul de capsune răcit si apoi acesta se taie cu un cuțit bine ascuțit și trecut lrin apă fierbinte.