Un desert adorat atât de cei mari, cât și de cei mici!😊
Ingrediente:
Mod de preparare:
Albușurile se bat spumă cu 80g zahăr, la care se adaugă și un praf de sare.
Separat, untul se mixează cu 40g zahăr și se adaugă ingredientele uscate, omogenizate și cernute (făina, cacaua, praful de copt).
Albușurile se încorporează în compoziția realizată anterior, se amestecă si apoi se adaugă și nuca.
Se toarnă compoziția intr-o tavă mare de cuptor, tapetată cu hârtie de copt si se dă la cuptor pentru 20-25 de minute, la 180°C.
Se amestecă toate ingredientele cu ajutorul mixerului până când devine o cremă de culoare deschisă.
Se toarnă crema peste blat și se lasă la cuptor la 180°C pentru încă 5-10 minute, după care se lasă la răcit.
Se face un sirop gros din lapte si zahăr.
Se ia siropul de pe foc și se adaugă ciocolata, untul și nuca.
Se lasă la răcit și se intinde peste compoziția din tavă. Se poate decora, după gust, cu nuca.
Ingrediente
Indicații
Albușurile se bat spumă cu 80g zahăr, la care se adaugă și un praf de sare.
Separat, untul se mixează cu 40g zahăr și se adaugă ingredientele uscate, omogenizate și cernute (făina, cacaua, praful de copt).
Albușurile se încorporează în compoziția realizată anterior, se amestecă si apoi se adaugă și nuca.
Se toarnă compoziția intr-o tavă mare de cuptor, tapetată cu hârtie de copt si se dă la cuptor pentru 20-25 de minute, la 180°C.
Se amestecă toate ingredientele cu ajutorul mixerului până când devine o cremă de culoare deschisă.
Se toarnă crema peste blat și se lasă la cuptor la 180°C pentru încă 5-10 minute, după care se lasă la răcit.
Se face un sirop gros din lapte si zahăr.
Se ia siropul de pe foc și se adaugă ciocolata, untul și nuca.
Se lasă la răcit și se intinde peste compoziția din tavă. Se poate decora, după gust, cu nuca.