Un prânz delicios, sățios și destul de rapid.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Se taie ceapa cubulețe împreună cu baconul și se calesc intr-o lingura de ulei la foc mic.
Se adaugă vinul și se lasă pe foc mediu pana scade vinul.
Se adaugă roșiile date prin robotul de bucătărie sau tăiate cubulețe mici, apoi se adaugă pasta de roșii, după de legume, ardeiul peperoncino tăiat mărunt dar și sarea și piperul. Se lasă la foc mediu cu capac aproximativ 35 de minute.
Separat se fierb pastele în apa cu sare conform instrucțiunilor, eu folosesc paste proaspete de la Maffei, se găsesc la frigiderul cu refrigerate din Auchan și Kaufland.
Când sosul a scăzut suficient, pastele se scot din apa și se pun în farfurie peste care se pune sosul și se presară parmezan ras. Cam asta este reteta, destul de simpla, dar delicioasa!!!
Ingrediente
Indicații
Se taie ceapa cubulețe împreună cu baconul și se calesc intr-o lingura de ulei la foc mic.
Se adaugă vinul și se lasă pe foc mediu pana scade vinul.
Se adaugă roșiile date prin robotul de bucătărie sau tăiate cubulețe mici, apoi se adaugă pasta de roșii, după de legume, ardeiul peperoncino tăiat mărunt dar și sarea și piperul. Se lasă la foc mediu cu capac aproximativ 35 de minute.
Separat se fierb pastele în apa cu sare conform instrucțiunilor, eu folosesc paste proaspete de la Maffei, se găsesc la frigiderul cu refrigerate din Auchan și Kaufland.
Când sosul a scăzut suficient, pastele se scot din apa și se pun în farfurie peste care se pune sosul și se presară parmezan ras. Cam asta este reteta, destul de simpla, dar delicioasa!!!