Delicioși!
Ingrediente:
Mod de preparare:
Intr-un bol amestecăm făina integrală, făina de ovăz, zahărul, sarea și praful de copt.
Adăugăm untul peste ingredientele uscate și amestecăm. Trebuie să obținem o compoziție sfărâmicioasă. Lucrăm repede cu mâinile reci ca să nu se topească untul.
Adăugăm laptele și frământăm câteva secunde, până ce se formează o bilă legată de aluat.
Consistența aluatului trebuie să fie densă, nu tare ca piatra, dar nici moale sau lipicioasă.
Punem aluatul la frigider pentru 15 minute.
Preâncălzim cuptorul la 180°C si tapetăm o tavă cu hârtie de copt.
Punem aluatul pe blatul de lucru înfăinat și îl întindem cu sucitorul până obținem o grosime de 3 mm .
Decupăm biscuiți în formele dorite.
Coacem biscuiți 15 minute până devin aurii pe margine.
Ingrediente
Indicații
Intr-un bol amestecăm făina integrală, făina de ovăz, zahărul, sarea și praful de copt.
Adăugăm untul peste ingredientele uscate și amestecăm. Trebuie să obținem o compoziție sfărâmicioasă. Lucrăm repede cu mâinile reci ca să nu se topească untul.
Adăugăm laptele și frământăm câteva secunde, până ce se formează o bilă legată de aluat.
Consistența aluatului trebuie să fie densă, nu tare ca piatra, dar nici moale sau lipicioasă.
Punem aluatul la frigider pentru 15 minute.
Preâncălzim cuptorul la 180°C si tapetăm o tavă cu hârtie de copt.
Punem aluatul pe blatul de lucru înfăinat și îl întindem cu sucitorul până obținem o grosime de 3 mm .
Decupăm biscuiți în formele dorite.
Coacem biscuiți 15 minute până devin aurii pe margine.