Aripioare bune si crocante, perfecte langa un sos si cartofi prăjiți.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Se face un baiț din iaurt,pasta de ardei iute si condimente (câteva din continentele puse sunt vegeta,piper ,boia,curry, usturoi si ceva condimente grecesti de la Lidl).
Se pun aripioarele in baiț,se amesteca si se acoperă castronel cu folie transparentă și se tine la frigider aproximativ 2 ore.
După ce trec cele 2 ore se dau aripioarele prin faina(in care se adaugă aceleași condimente adăugate si in baiț) .
Se baga timp de 3 secunde in apa ,apoi se tavalesc prin pesmet. La fel procedăm cu toate aripioarele.
Se încălzește uleiul iar cand este foarte fierbinte se prajesc aripioarele.
După prăjire se pun pe șervețele de hartie pentru a absorbi excesul de ulei .
Aripioarele sunt gata!
Se pot servi cu soiurile preferate alături de legume sau cartofi prăjiți.
Ingrediente
Indicații
Se face un baiț din iaurt,pasta de ardei iute si condimente (câteva din continentele puse sunt vegeta,piper ,boia,curry, usturoi si ceva condimente grecesti de la Lidl).
Se pun aripioarele in baiț,se amesteca si se acoperă castronel cu folie transparentă și se tine la frigider aproximativ 2 ore.
După ce trec cele 2 ore se dau aripioarele prin faina(in care se adaugă aceleași condimente adăugate si in baiț) .
Se baga timp de 3 secunde in apa ,apoi se tavalesc prin pesmet. La fel procedăm cu toate aripioarele.
Se încălzește uleiul iar cand este foarte fierbinte se prajesc aripioarele.
După prăjire se pun pe șervețele de hartie pentru a absorbi excesul de ulei .
Aripioarele sunt gata!
Se pot servi cu soiurile preferate alături de legume sau cartofi prăjiți.