Atunci cand avem banane coapte si nu stim ce sa facem cu ele, le putem transforma intr-un mic dejun delicios sau in ceva bun si sanatos.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Se decojesc bananele si se zdrobesc cu furculita sau cu mixerul.
Intr-un bol inalt se vor mixa, oul, uleiul, laptele, zaharul si bananele zdrobite. Faina se amesteca cu praful de sare, praful de copt si se adauga in bolul cu ingredientele umede. Se amesteca ingredientele din bol pana la omogenizare.
Se incinge o tigaie si se pune ulei in ea. Se toarna aluat intr-un strat mai gros cu ajutorul unui polonic si se coc pe ambele parti pana cand se rumenesc.
Optional se orneaza cu fructe : afine, capsuni, kiwi, banane si sirop de artar sau miere.
Ingrediente
Indicații
Se decojesc bananele si se zdrobesc cu furculita sau cu mixerul.
Intr-un bol inalt se vor mixa, oul, uleiul, laptele, zaharul si bananele zdrobite. Faina se amesteca cu praful de sare, praful de copt si se adauga in bolul cu ingredientele umede. Se amesteca ingredientele din bol pana la omogenizare.
Se incinge o tigaie si se pune ulei in ea. Se toarna aluat intr-un strat mai gros cu ajutorul unui polonic si se coc pe ambele parti pana cand se rumenesc.
Optional se orneaza cu fructe : afine, capsuni, kiwi, banane si sirop de artar sau miere.