O gustare foarte rapida de făcut.
Ingrediente:
Mod de preparare:
In pasta de rosii am adăugat putina apa sa fie putin mai lichidă si o linguriță de condimente si am amestecat totul. Am tăiat salamul in cubulete mici.
Aluatul l-am tăiat în 2 si am pus deasupra sosul de rosii, salamul si brânză sfaramata deasupra.
Am rulat aluatul si l-am tăiat cu ajutorul unei ate dentare ( da, ati citit bine 😁, cu ea am tăiat mai usor) . Apoi le-am așezat pe toate in tava (eu am pus si putin parmezan deasupra) si le-am ținut timp de 20-30 minute in cuptor la foc mediu.
Ingrediente
Indicații
In pasta de rosii am adăugat putina apa sa fie putin mai lichidă si o linguriță de condimente si am amestecat totul. Am tăiat salamul in cubulete mici.
Aluatul l-am tăiat în 2 si am pus deasupra sosul de rosii, salamul si brânză sfaramata deasupra.
Am rulat aluatul si l-am tăiat cu ajutorul unei ate dentare ( da, ati citit bine 😁, cu ea am tăiat mai usor) . Apoi le-am așezat pe toate in tava (eu am pus si putin parmezan deasupra) si le-am ținut timp de 20-30 minute in cuptor la foc mediu.