O mâncare ușor de făcut și extrem de delicioasă.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Spălăm ciocănelele, le crestăm și le condimentăm cu sare și piper.
Ceapa o tocăm mărunt iar usturoiul în pisăm.
Păstăile le punem la scurs daca sunt la borcan.
Punem intr-o tigaie uleiul de măsline și ceapa (La foc mediu).După ce se inmoaie ceapa adaugăm și usturoiul și le lăsăm 2 minute.
Adăugăm ciocănelele în tigaie și punem capacul.
Le întoarcem din când în când de pe o parte pe alta până se rumenesc puțin.
Adăugăm pulpa de roșii și punem din nou capacul până începe să fiarbă.
Adăugăm pastăile și amestecăm bine.
Adăugăm apa, sarea și piperul și lăsăm la fiert până scade compoziția și se formează un sos.
Servim cald cu murături.
Ingrediente
Indicații
Spălăm ciocănelele, le crestăm și le condimentăm cu sare și piper.
Ceapa o tocăm mărunt iar usturoiul în pisăm.
Păstăile le punem la scurs daca sunt la borcan.
Punem intr-o tigaie uleiul de măsline și ceapa (La foc mediu).După ce se inmoaie ceapa adaugăm și usturoiul și le lăsăm 2 minute.
Adăugăm ciocănelele în tigaie și punem capacul.
Le întoarcem din când în când de pe o parte pe alta până se rumenesc puțin.
Adăugăm pulpa de roșii și punem din nou capacul până începe să fiarbă.
Adăugăm pastăile și amestecăm bine.
Adăugăm apa, sarea și piperul și lăsăm la fiert până scade compoziția și se formează un sos.
Servim cald cu murături.