Copănele cu păstăi și usturoi

AutorCatalinaSCM
DificultateÎncepător

O mâncare ușor de făcut și extrem de delicioasă.

ShareSave
Randamente3 porțiiTimp de pregătire10 minuteTimp de preparare30 minuteTimp total40 minute

Ingrediente:

 600 gr ciocănele de pui
 400 gr păstăi verzi (1 borcan)
 1 ceapă medie
 6 cătei usturoi
 ulei masline
 200 gr pulpă de roșii
 200 ml apă
 sare, piper

Mod de preparare:

1

Spălăm ciocănelele, le crestăm și le condimentăm cu sare și piper.
Ceapa o tocăm mărunt iar usturoiul în pisăm.
Păstăile le punem la scurs daca sunt la borcan.

2

Punem intr-o tigaie uleiul de măsline și ceapa (La foc mediu).După ce se inmoaie ceapa adaugăm și usturoiul și le lăsăm 2 minute.

3

Adăugăm ciocănelele în tigaie și punem capacul.
Le întoarcem din când în când de pe o parte pe alta până se rumenesc puțin.

4

Adăugăm pulpa de roșii și punem din nou capacul până începe să fiarbă.

5

Adăugăm pastăile și amestecăm bine.

6

Adăugăm apa, sarea și piperul și lăsăm la fiert până scade compoziția și se formează un sos.

7

Servim cald cu murături.

Ingrediente

 600 gr ciocănele de pui
 400 gr păstăi verzi (1 borcan)
 1 ceapă medie
 6 cătei usturoi
 ulei masline
 200 gr pulpă de roșii
 200 ml apă
 sare, piper

Indicații

1

Spălăm ciocănelele, le crestăm și le condimentăm cu sare și piper.
Ceapa o tocăm mărunt iar usturoiul în pisăm.
Păstăile le punem la scurs daca sunt la borcan.

2

Punem intr-o tigaie uleiul de măsline și ceapa (La foc mediu).După ce se inmoaie ceapa adaugăm și usturoiul și le lăsăm 2 minute.

3

Adăugăm ciocănelele în tigaie și punem capacul.
Le întoarcem din când în când de pe o parte pe alta până se rumenesc puțin.

4

Adăugăm pulpa de roșii și punem din nou capacul până începe să fiarbă.

5

Adăugăm pastăile și amestecăm bine.

6

Adăugăm apa, sarea și piperul și lăsăm la fiert până scade compoziția și se formează un sos.

7

Servim cald cu murături.

Note

Copănele cu păstăi și usturoi