Este o reteta foarte simpla.😁
Ingrediente:
Mod de preparare:
Intr-un bol, punem faina si, in mijloc, punem drojdia impreuna cu lingurita de zahar. Adaugam putin lapte caldut si amestecam cu putina faina de pe margini. Lasam la dospit 15 minute, acoperind vasul.
Adaugam restul ingredientelor si framantam 5-10 minute. Pe urma, lasam la dospit o ora, acoperind din nou vasul.
Presaram putina faina pe suprafata de lucru si intindem aluatul. Am mai multe forme pe care le folosesc.
Eu am uns tava cu putin ulei, pentru ca am uitat sa cumpar hartie de copt😅 Daca aveti hartie de copt, e perfect.
Batem oul cu furculita si ungem saratelele. Presaram cascavalul si semintele, in functie de preferinte.
Le punem in cuptorul preincalzit, pentru 15-20 de minute, in functie de cuptorul aragazului. De obicei, le las pana observ ca s-au rumenit usor pe margini.
Ingrediente
Indicații
Intr-un bol, punem faina si, in mijloc, punem drojdia impreuna cu lingurita de zahar. Adaugam putin lapte caldut si amestecam cu putina faina de pe margini. Lasam la dospit 15 minute, acoperind vasul.
Adaugam restul ingredientelor si framantam 5-10 minute. Pe urma, lasam la dospit o ora, acoperind din nou vasul.
Presaram putina faina pe suprafata de lucru si intindem aluatul. Am mai multe forme pe care le folosesc.
Eu am uns tava cu putin ulei, pentru ca am uitat sa cumpar hartie de copt😅 Daca aveti hartie de copt, e perfect.
Batem oul cu furculita si ungem saratelele. Presaram cascavalul si semintele, in functie de preferinte.
Le punem in cuptorul preincalzit, pentru 15-20 de minute, in functie de cuptorul aragazului. De obicei, le las pana observ ca s-au rumenit usor pe margini.