Un burger care iti va bucura papilele gustative cu o varietate de gusturi : rosii uscate, castraveciori murati, telemea de bivolita, muschi de porc rumenit in tigaie si sos extra-iute de ardei.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Se toaca carnea de vita si se amesteca cu sare si piper. Se formeaza 2 chiftele de 200g fiecare, cu o grosime de aproximativ 2 cm. Se pot adauga condimente, dupa preferinta, dar noi am ales sa pastram carnea "curata".
Se scot rosiile uscate din ulei si se taie in felii branza de bivolita si castravetele. Se pun apoi la rumenit, intr-o tigaie grill de fonta, feliile de muschi de porc, si se scot dupa 2-3 minute.
Se pun o lingurita de unt si o lingura de ulei in tigaie, se adauga chiftelele de vita si rozmarinul si se gatesc cate 2 minute pe fiecare parte si se scot pe o farfurie.
Asamblarea burgerului se poate face in orice ordine doriti, intre cele doua felii de chifla (cititi reteta noastra de brioche bun), dar noi am ales sa punem branza de bivolita, carnea, castravetele, muschiul de porc prajit, rosiile uscate si sosul de ardei iute la final.
Ingrediente
Indicații
Se toaca carnea de vita si se amesteca cu sare si piper. Se formeaza 2 chiftele de 200g fiecare, cu o grosime de aproximativ 2 cm. Se pot adauga condimente, dupa preferinta, dar noi am ales sa pastram carnea "curata".
Se scot rosiile uscate din ulei si se taie in felii branza de bivolita si castravetele. Se pun apoi la rumenit, intr-o tigaie grill de fonta, feliile de muschi de porc, si se scot dupa 2-3 minute.
Se pun o lingurita de unt si o lingura de ulei in tigaie, se adauga chiftelele de vita si rozmarinul si se gatesc cate 2 minute pe fiecare parte si se scot pe o farfurie.
Asamblarea burgerului se poate face in orice ordine doriti, intre cele doua felii de chifla (cititi reteta noastra de brioche bun), dar noi am ales sa punem branza de bivolita, carnea, castravetele, muschiul de porc prajit, rosiile uscate si sosul de ardei iute la final.