Cartofi aurii si aromati, pot si serviti ca garnitura, langa o salata ori cu sos tzatziki. I-am pregatit de multe ori cu diverse ierburi aromatice, cu boia de ardei, cu usturoi etc.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Se lasa cartofii in apa rece pentru 10 minute, dupa care se spala bine cu un burete aspru sau se curata de coaja, dupa preferinta.
Se taie cartofii in jumatati sau in sferturi daca sunt mai mari si se zvanta bine pe un prosop de bucatarie.
Se pun cartofii intr-o tava si se asezoneaza cu sare. Adaugam uleiul si ii amestecam bine cu mana. Daca alegeti sa puneti boia, presarati peste cartofi impreuna cu cimbrul si rozmarinul.
Se introduce tava in cuptorul preincalzit la 220°C pentru 25-30 de minute. Ii intoarcem o data la jumatatea timpului.
Ingrediente
Indicații
Se lasa cartofii in apa rece pentru 10 minute, dupa care se spala bine cu un burete aspru sau se curata de coaja, dupa preferinta.
Se taie cartofii in jumatati sau in sferturi daca sunt mai mari si se zvanta bine pe un prosop de bucatarie.
Se pun cartofii intr-o tava si se asezoneaza cu sare. Adaugam uleiul si ii amestecam bine cu mana. Daca alegeti sa puneti boia, presarati peste cartofi impreuna cu cimbrul si rozmarinul.
Se introduce tava in cuptorul preincalzit la 220°C pentru 25-30 de minute. Ii intoarcem o data la jumatatea timpului.