Tagliatelle cu sos pesto de pătrunje, cu usturoi, roșii cherry și cașcaval ras. Sună bine, nu?!
Ingrediente:
Mod de preparare:
Vom începe cu pastele, le fierbem timp de 10 min în apă cu sare și un strop de ulei, ca sa nu se lipească pastele.
În acest timp, într-un mic robot de bucătărie adăugăm legatura de pătrunjel spălată, cei 3 căței de usturoi, 4 linguri de ulei de măsline și 50 ml de apă.
După ce au fiert pastele, strecurăm apa și le lasaăm într-o strecurătoare să eliminăm surplusul de apă.
Într-o tigaie, călim ciupercile din conservă (scurse și ele înainte) .
Adăugăm pastele, sosul pesto și roșiile cherry tăiate in jumătate.
Lasăm să mai fiarbă pentru 5-7 minute, orim focul și radem cașcaval peste paste.
Ingrediente
Indicații
Vom începe cu pastele, le fierbem timp de 10 min în apă cu sare și un strop de ulei, ca sa nu se lipească pastele.
În acest timp, într-un mic robot de bucătărie adăugăm legatura de pătrunjel spălată, cei 3 căței de usturoi, 4 linguri de ulei de măsline și 50 ml de apă.
După ce au fiert pastele, strecurăm apa și le lasaăm într-o strecurătoare să eliminăm surplusul de apă.
Într-o tigaie, călim ciupercile din conservă (scurse și ele înainte) .
Adăugăm pastele, sosul pesto și roșiile cherry tăiate in jumătate.
Lasăm să mai fiarbă pentru 5-7 minute, orim focul și radem cașcaval peste paste.