O frumoasă și super sănătoasă Shaorma atat pentru micul dejun cât și pentru cină.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Începem cu omleta clasică și spargem ouăle, le batem bine cu furculița și le coacem în tigaia încinsă, daca doriti adăugați și ulei.
Pregătim celelalte ingrediente: feliăm ridichiile, cașcavalul și jambonul.
Întoarcem omleta pe partea cealalta ușor, sa nu o rupem.
Pregătim lipia, o întindem pe farfurie.
Transferam omleta din tigaie direct pe lipie.
Adăugam cașcavalul primul să apuce să se topească, apoi jambonul, feliile de ridichii și rucola.
Pasul final este să rulăm lipia și să servim bunătatea de omletă wrap.
Ingrediente
Indicații
Începem cu omleta clasică și spargem ouăle, le batem bine cu furculița și le coacem în tigaia încinsă, daca doriti adăugați și ulei.
Pregătim celelalte ingrediente: feliăm ridichiile, cașcavalul și jambonul.
Întoarcem omleta pe partea cealalta ușor, sa nu o rupem.
Pregătim lipia, o întindem pe farfurie.
Transferam omleta din tigaie direct pe lipie.
Adăugam cașcavalul primul să apuce să se topească, apoi jambonul, feliile de ridichii și rucola.
Pasul final este să rulăm lipia și să servim bunătatea de omletă wrap.