Cui nu ii place pizza?
Eu nu am auzit pe nimeni care sa refuze acest dar al lui Dumnezeu, pentru ca eu asa numesc pizza, nu o pot numi fel de mâncare ci mai degrabă darul lui Dumnezeu pentru noi, este buna de foame, de pofta, de orice.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Se amesteca toate ingredientele și se frământă energic pana se omogenizeaza toate ingredientele.
Eu il frământ in etape, după ce se omogenizeaza il las la căldură aproximativ 10 minute sa se activeze drojdia.
In pasul 2 de frământare frământ aluatul aproximativ 7-10 minute.
In pasul 3 aluatul se lasă la dospit aproximativ 25 de minute.
După ce aluatul este dospit, ne ajutam de putina faina sa scoatem aluatul pe o masa de lucru unde se împarte în 2 bucăți egale.
Se întinde fiecare parte de aluat, apoi se pune în tava pe hârtie de copt sau pe vatra de copt.
Se unge aluatul cu pasta de roșii amestecata cu mult busuioc, apoi se presară felii subțiri de salam, șuncă presata, ardei tăiat fin, ciuperci peste care se presară mozzarella data pe răzătoare.
Se pune la cuptor încălzit la 200˚C aproximativ 15 minute.
Ingrediente
Indicații
Se amesteca toate ingredientele și se frământă energic pana se omogenizeaza toate ingredientele.
Eu il frământ in etape, după ce se omogenizeaza il las la căldură aproximativ 10 minute sa se activeze drojdia.
In pasul 2 de frământare frământ aluatul aproximativ 7-10 minute.
In pasul 3 aluatul se lasă la dospit aproximativ 25 de minute.
După ce aluatul este dospit, ne ajutam de putina faina sa scoatem aluatul pe o masa de lucru unde se împarte în 2 bucăți egale.
Se întinde fiecare parte de aluat, apoi se pune în tava pe hârtie de copt sau pe vatra de copt.
Se unge aluatul cu pasta de roșii amestecata cu mult busuioc, apoi se presară felii subțiri de salam, șuncă presata, ardei tăiat fin, ciuperci peste care se presară mozzarella data pe răzătoare.
Se pune la cuptor încălzit la 200˚C aproximativ 15 minute.