O idee de pranz delicios.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Punem la fiert orezul salbatic. Pentru 150 de grame folosim 300 de ml apa.
Intr-e timp punem somonul la marinat cu zeama de lamaie pentru 20 de minute.
Punem la fiert si mazare pentru 13 minute, dupa ce fiert punen intr-un blender impreuna cu 30 de grame de unt si un pic de menta.
Scoatem somonul din zeama de lamaie, pune intr-o tava, si punem fisticul maruntit peste somon. Punem in cuptor preinclazit la 180˚C pentru 10 minute.
Facem un sos rapid, din smantama, marar si usturoi macinat, amestecam bine.
Ingrediente
Indicații
Punem la fiert orezul salbatic. Pentru 150 de grame folosim 300 de ml apa.
Intr-e timp punem somonul la marinat cu zeama de lamaie pentru 20 de minute.
Punem la fiert si mazare pentru 13 minute, dupa ce fiert punen intr-un blender impreuna cu 30 de grame de unt si un pic de menta.
Scoatem somonul din zeama de lamaie, pune intr-o tava, si punem fisticul maruntit peste somon. Punem in cuptor preinclazit la 180˚C pentru 10 minute.
Facem un sos rapid, din smantama, marar si usturoi macinat, amestecam bine.