Un preparat perfect pentru o ocazie speciala, plin de aroma si culoare care va impresiona orice iubitor de mancare indiana, avand o armonie perfecta intre ingrediente.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Se spala pieptul de pui si se taie cuburi. Peste el se adauga toate condimentele, ghimbirul macinat, usturoiul si iaurtul, se amesteca bine si se lasa pentru cel putin 2h in frigider la marinat.
Se taie toate legumele marunt, se adauga intr-o tigaie incinsa cu ulei de masline ceapa, ardeiul si morcovul, se lasa la foc mic timp de 5 minute dupa care se adauga usturoiul.
Dupa 1-2 minute se adauga puiul marinat si se lasa 10 minute la foc moderat.
Se adauga conserva de rosii si mango-ul taiat cuburi si se lasa la fiert inca 5 minute.
Se adauga un ardei iute, eu am adaugat un mic bascket of fire din cultura proprie (acest pas este optional in functie de cat de picant se doreste gustul final).
Dupa 10 minute se adauga laptele de cocos si se condimenteaza dupa gust cu sare si piper.
Eu am servit curry-ul cu garnitură de orez.
Ingrediente
Indicații
Se spala pieptul de pui si se taie cuburi. Peste el se adauga toate condimentele, ghimbirul macinat, usturoiul si iaurtul, se amesteca bine si se lasa pentru cel putin 2h in frigider la marinat.
Se taie toate legumele marunt, se adauga intr-o tigaie incinsa cu ulei de masline ceapa, ardeiul si morcovul, se lasa la foc mic timp de 5 minute dupa care se adauga usturoiul.
Dupa 1-2 minute se adauga puiul marinat si se lasa 10 minute la foc moderat.
Se adauga conserva de rosii si mango-ul taiat cuburi si se lasa la fiert inca 5 minute.
Se adauga un ardei iute, eu am adaugat un mic bascket of fire din cultura proprie (acest pas este optional in functie de cat de picant se doreste gustul final).
Dupa 10 minute se adauga laptele de cocos si se condimenteaza dupa gust cu sare si piper.
Eu am servit curry-ul cu garnitură de orez.