Tort cu bezea si coacaze.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Ingredientele pentru aluat se framanta. Se imparte in doua bucati egale, se intinde si se aseaza in tava. Albusurile se bat spuma impreuna cu zaharul. Se imparte in doua parti egale si se intinde peste aluat.
Se presara deasupra fulgii de migale si se coc blaturile la 180˚C timp de 30 minute.
Intre timp se bate smantana pentru frisca.
Dupa ce s-au copt si racit blaturile se umplu cu frisca batuta si gemul de coacaze.
Pentru a se taia mai usor, blatul de deasupra se poate aseza portionat.
Ingrediente
Indicații
Ingredientele pentru aluat se framanta. Se imparte in doua bucati egale, se intinde si se aseaza in tava. Albusurile se bat spuma impreuna cu zaharul. Se imparte in doua parti egale si se intinde peste aluat.
Se presara deasupra fulgii de migale si se coc blaturile la 180˚C timp de 30 minute.
Intre timp se bate smantana pentru frisca.
Dupa ce s-au copt si racit blaturile se umplu cu frisca batuta si gemul de coacaze.
Pentru a se taia mai usor, blatul de deasupra se poate aseza portionat.