Tarta sarata

AutorHome cooking
DificultateÎncepător

Tarta sarata cu prosciutto si gorzonzola

ShareSave
Randamente1 porțieTimp de pregătire20 minuteTimp de preparare30 minuteTimp total50 minute

Ingrediente:

Blat tarta
 250 gr Faina
 130 gr Unt
 40 gr Parmesan
 2 Oua
Umplutura
 100 gr Prosciutto
 100 gr Gorgonzola
 1 Dovlecel
 300 gr Smantana
 2 Oua
 50 gr Parmesan

Mod de preparare:

1

Pentru blat se amesteca toate ingredientele într-un bol pana se formeaza aluatul. Se tine la frigider 30 min. Se intinde in forma si se coace 10 min la 180 grade.

2

Pentru umplututa, se calesc putin într-o tigaie prosciutto si dovlecelul apoi se aseaza in blatul de tarta impreuna cu gorgonzola razalita sau maruntita. Se amesteca separat smantana, ouale si parmesanul si se toarna in tarta.

3

Se coace la cuptor timp de 30 min la 180 grade.

Ingrediente

Blat tarta
 250 gr Faina
 130 gr Unt
 40 gr Parmesan
 2 Oua
Umplutura
 100 gr Prosciutto
 100 gr Gorgonzola
 1 Dovlecel
 300 gr Smantana
 2 Oua
 50 gr Parmesan

Indicații

1

Pentru blat se amesteca toate ingredientele într-un bol pana se formeaza aluatul. Se tine la frigider 30 min. Se intinde in forma si se coace 10 min la 180 grade.

2

Pentru umplututa, se calesc putin într-o tigaie prosciutto si dovlecelul apoi se aseaza in blatul de tarta impreuna cu gorgonzola razalita sau maruntita. Se amesteca separat smantana, ouale si parmesanul si se toarna in tarta.

3

Se coace la cuptor timp de 30 min la 180 grade.

Note

Tarta sarata