Drob de pui la îndemâna oricui
Ingrediente:
Mod de preparare:
Punem la fiert organele în apă rece pentru cca 30 de minute. Între timp spumăm. La fel procedăm și cu pulpa de pui pe care o fierbem separat. După ce s-au fiert, le lăsăm la răcit. Separat se fierb 4 ouă, pentru a le pune în interiorul drobului.
Tocăm verdeața.
Cu ajutorul unui robot de bucătărie am tocat mărunt ficatul, pipotele și pulpa, peste care am adăugat verdeața, cele 5 ouă crude, sare și piper după gust.
Am încorporat bine toate ingredientele până am omogenizat toată compoziția.
Am așezat compoziția în 2 tăvi, cu ouăle fierte în mijlocul compoziției, peste care am adăugat un ou bătut.
Dăm drobul la cuptor pentru 35/40 de minute la 175°C.
Scoatem drobul din cuptor și îl lăsăm la răcit, după care îl scoatem din tăvi.
Poftă bună!
Ingrediente
Indicații
Punem la fiert organele în apă rece pentru cca 30 de minute. Între timp spumăm. La fel procedăm și cu pulpa de pui pe care o fierbem separat. După ce s-au fiert, le lăsăm la răcit. Separat se fierb 4 ouă, pentru a le pune în interiorul drobului.
Tocăm verdeața.
Cu ajutorul unui robot de bucătărie am tocat mărunt ficatul, pipotele și pulpa, peste care am adăugat verdeața, cele 5 ouă crude, sare și piper după gust.
Am încorporat bine toate ingredientele până am omogenizat toată compoziția.
Am așezat compoziția în 2 tăvi, cu ouăle fierte în mijlocul compoziției, peste care am adăugat un ou bătut.
Dăm drobul la cuptor pentru 35/40 de minute la 175°C.
Scoatem drobul din cuptor și îl lăsăm la răcit, după care îl scoatem din tăvi.
Poftă bună!