Paste care sa iti aduca aminte de vacanta din Italia
Ingrediente:
Mod de preparare:
Se fierb pastele în apă cu sare conform instrucțiunilor de pe pachet.
Baconul se taie cubulețe și se prăjește în 3 linguri de ulei, până se rumenește.
Parmezanul ras se amestecă cu gălbenușurile, sare și piper.
Pastele fierte se pun peste bacon si se mai gatesc impreuna un minut, doua.
Se pune sosul de galbenusuri si parmezan peste paste și se amestecă.
Daca nu este suficient de cremos se adauga apa de la paste si se amesteca usor.
Se adauga parmezan deasupra si se serveste fierbinte.
Ingrediente
Indicații
Se fierb pastele în apă cu sare conform instrucțiunilor de pe pachet.
Baconul se taie cubulețe și se prăjește în 3 linguri de ulei, până se rumenește.
Parmezanul ras se amestecă cu gălbenușurile, sare și piper.
Pastele fierte se pun peste bacon si se mai gatesc impreuna un minut, doua.
Se pune sosul de galbenusuri si parmezan peste paste și se amestecă.
Daca nu este suficient de cremos se adauga apa de la paste si se amesteca usor.
Se adauga parmezan deasupra si se serveste fierbinte.