Foarte fragede si light, aceste prajiturele sunt crocante la exterior si au aspect de pietre. Perfecte langa o cana de cafea sau ceai.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Cernem faina, praful de copt si sarea.
Taiem untul cubulete si il incorporam in faina cu mainile pana obtinem niste firimituri.
Adaugam zaharul, stafidele, scortisoara si amestecam.
Adaugam oul si apoi lapte pana cand obtinem un aluat tare si omogen. Sa cada din lingura.
Punem aluatul in forme de briose cu ajutorul unei lingure, aproximativ trei sferturi de forma. Lasam loc sa creasca.
Punem in cuptorul preincalzit pentru 15-20 de minute la 200 grade, sau pana devin aurii. La exterior vor fi crocante si sfaramicioase, dar moi in interior.
Perfecte dimineata la cafea sau langa o cana de ceai/lapte. Atat. Enjoy! pup, pa ❤️
Ingrediente
Indicații
Cernem faina, praful de copt si sarea.
Taiem untul cubulete si il incorporam in faina cu mainile pana obtinem niste firimituri.
Adaugam zaharul, stafidele, scortisoara si amestecam.
Adaugam oul si apoi lapte pana cand obtinem un aluat tare si omogen. Sa cada din lingura.
Punem aluatul in forme de briose cu ajutorul unei lingure, aproximativ trei sferturi de forma. Lasam loc sa creasca.
Punem in cuptorul preincalzit pentru 15-20 de minute la 200 grade, sau pana devin aurii. La exterior vor fi crocante si sfaramicioase, dar moi in interior.
Perfecte dimineata la cafea sau langa o cana de ceai/lapte. Atat. Enjoy! pup, pa ❤️