Shakshuka- o reteta ideala pentru brunch sau pranz.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Se incinge tigaia cu putin ulei si se calesc ceapa, usturoiul si ardeiul pana cand se inmoaie.
Se adauga conserva de rosii si bulionul si se lasa la foc mic pana scade
Se fac 4 gauri in pasta obtinuta si se adauga fiecare ou. Se acopera cu capac si se lasa 5 minute, pana cand acestea s-au gatit.
Se ia de pe foc, se presara branza si ceapa verde si se mai lasa cu capac 2-3 minute, sa se topeasca putin branza.
Ingrediente
Indicații
Se incinge tigaia cu putin ulei si se calesc ceapa, usturoiul si ardeiul pana cand se inmoaie.
Se adauga conserva de rosii si bulionul si se lasa la foc mic pana scade
Se fac 4 gauri in pasta obtinuta si se adauga fiecare ou. Se acopera cu capac si se lasa 5 minute, pana cand acestea s-au gatit.
Se ia de pe foc, se presara branza si ceapa verde si se mai lasa cu capac 2-3 minute, sa se topeasca putin branza.