O tartă simplă, dulce și puțin sărată în același timp, de savurat lângă o salată de primăvară!
Ingrediente:
200 gr făină
90 gr unt
1 ou întreg
½ tsp de sare
⅔ ml apă rece
50 gr porumb dulce
1 ceapă mică
Din aceste cantități ies 2/ 3 porții.
Mod de preparare:
1
Se amestecă untul cu făină, oul și vârful de sare și apa.
2
Se spală și se taie ceapa în bucăți mici. Se adaugă peste compoziție ceapa și porumbul.
3
Se dă la frigider pentru 30 de minute.
4
Se pregătește tava cu unt.
5
Se dă la cuptor pentru 40 de minute la 180°C.
Ingrediente
200 gr făină
90 gr unt
1 ou întreg
½ tsp de sare
⅔ ml apă rece
50 gr porumb dulce
1 ceapă mică
Din aceste cantități ies 2/ 3 porții.
Indicații
1
Se amestecă untul cu făină, oul și vârful de sare și apa.
2
Se spală și se taie ceapa în bucăți mici. Se adaugă peste compoziție ceapa și porumbul.
3
Se dă la frigider pentru 30 de minute.
4
Se pregătește tava cu unt.
5
Se dă la cuptor pentru 40 de minute la 180°C.