O reteta foarte rapida de paste delicioase !
Ingrediente:
Mod de preparare:
Se pun pastele la fiert intr-o oala incapatoare cu putina sare.
Intr-o tigaie separata se prajeste pieptul de pui, feliat subtire.
Intr-o cratita/tigaie se pune untul. Dupa ce acesta s-a topit se adauga usturoiul tocat marunt.
Se adauga puiul taiat in bucati mici si se amesteca.
Se adauga spanacul si ciupercile.
Se adauga vinul si se amesteca pana la reducerea acestuia.
Se adauga pastele si se amesteca pentru a se omogeniza toate ingredientele.
Se adauga smantana de gatit si se rade putina branza cheddar.
Se asezoneaza cu sare si se lasa 5 minute la foc, amestecand din cand in cand.
Pentru servire se mai poate asezona cu chili/ierburi aromatice.
Ingrediente
Indicații
Se pun pastele la fiert intr-o oala incapatoare cu putina sare.
Intr-o tigaie separata se prajeste pieptul de pui, feliat subtire.
Intr-o cratita/tigaie se pune untul. Dupa ce acesta s-a topit se adauga usturoiul tocat marunt.
Se adauga puiul taiat in bucati mici si se amesteca.
Se adauga spanacul si ciupercile.
Se adauga vinul si se amesteca pana la reducerea acestuia.
Se adauga pastele si se amesteca pentru a se omogeniza toate ingredientele.
Se adauga smantana de gatit si se rade putina branza cheddar.
Se asezoneaza cu sare si se lasa 5 minute la foc, amestecand din cand in cand.
Pentru servire se mai poate asezona cu chili/ierburi aromatice.