Frittata cu legume si branza

AutorMoodie Foodie
DificultateÎncepător

Cand legumele din frigider sunt triste, adu-le la viata intr-o frittata minunata.

ShareSave
Randamente1 porțieTimp total30 minute

Ingrediente:

 4 oua
 0,50 ceașcă lapte
 6 ciuperci champignon
 1 ardei kapia
 1 ceapa rosie
 50 gr branza
 sare
 piper
 boia
 oregano

Mod de preparare:

1

Se bat ouale cu laptele si se adauga sare, piper, boia dulce, oregano.

2

Se amesteca 6 ciuperci champignon taiate felii, un ardei kapia taiat cubulete, o ceapa rosie taiata pestisori.

3

Se pun legumele intr-un vas de ceramica si se toarna amestecul de oua.

4

Se presara feta, telemea sau branza de capra sau oaie si se da la cuptorul preincalzit la 180˚C.

5

Cand se frittata se umfla si este rumena la suprafata este gata.

Ingrediente

 4 oua
 0,50 ceașcă lapte
 6 ciuperci champignon
 1 ardei kapia
 1 ceapa rosie
 50 gr branza
 sare
 piper
 boia
 oregano

Indicații

1

Se bat ouale cu laptele si se adauga sare, piper, boia dulce, oregano.

2

Se amesteca 6 ciuperci champignon taiate felii, un ardei kapia taiat cubulete, o ceapa rosie taiata pestisori.

3

Se pun legumele intr-un vas de ceramica si se toarna amestecul de oua.

4

Se presara feta, telemea sau branza de capra sau oaie si se da la cuptorul preincalzit la 180˚C.

5

Cand se frittata se umfla si este rumena la suprafata este gata.

Note

Frittata cu legume si branza