Cand legumele din frigider sunt triste, adu-le la viata intr-o frittata minunata.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Se bat ouale cu laptele si se adauga sare, piper, boia dulce, oregano.
Se amesteca 6 ciuperci champignon taiate felii, un ardei kapia taiat cubulete, o ceapa rosie taiata pestisori.
Se pun legumele intr-un vas de ceramica si se toarna amestecul de oua.
Se presara feta, telemea sau branza de capra sau oaie si se da la cuptorul preincalzit la 180˚C.
Cand se frittata se umfla si este rumena la suprafata este gata.
Ingrediente
Indicații
Se bat ouale cu laptele si se adauga sare, piper, boia dulce, oregano.
Se amesteca 6 ciuperci champignon taiate felii, un ardei kapia taiat cubulete, o ceapa rosie taiata pestisori.
Se pun legumele intr-un vas de ceramica si se toarna amestecul de oua.
Se presara feta, telemea sau branza de capra sau oaie si se da la cuptorul preincalzit la 180˚C.
Cand se frittata se umfla si este rumena la suprafata este gata.