Foarte bune in orice situatie! Mai ales pentru cei mici.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Amestecam faina cu praful de copt si sarea si o cernem printr-o sita deasa.
Punem untul moale intr-un vas, adaugam zaharul si semintele unei pastai de vanilie si mixam pana cand obtinem o crema fina si omogena.
Adaugam ouale, unul cate unul, si mixam bine dupa fiecare ou adaugat.
Adaugam laptele rece in amestecul de unt si oua si mixam, la viteza mica, pana la omogenizare.
La sfarsit, adaugam faina cernuta si amestecam cu o lingura, pana obtinem o compozitie omogena, nu mai mult.
Se toarna in forme si se adauga afinele in compozitie.
Se baga in cuptor pentru 20 minute la 190-200˚C.
Ingrediente
Indicații
Amestecam faina cu praful de copt si sarea si o cernem printr-o sita deasa.
Punem untul moale intr-un vas, adaugam zaharul si semintele unei pastai de vanilie si mixam pana cand obtinem o crema fina si omogena.
Adaugam ouale, unul cate unul, si mixam bine dupa fiecare ou adaugat.
Adaugam laptele rece in amestecul de unt si oua si mixam, la viteza mica, pana la omogenizare.
La sfarsit, adaugam faina cernuta si amestecam cu o lingura, pana obtinem o compozitie omogena, nu mai mult.
Se toarna in forme si se adauga afinele in compozitie.
Se baga in cuptor pentru 20 minute la 190-200˚C.