Supa crema de broccoli este sățioasa, sănătoasă dar subiect de gătit. Eu sunt fana supe creme și mai ales ca sunt intr-o diteta constanta ....aceasta este soluția.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Intr-o oala se pune untul (sau uleiul) la topit apoi usturoiul la călit (cât sa prindă o culoare aurie) apoi cartofii și broccoli. După 5 minute adăugați apa cât sa acoperiți legumele cu ea. Se lasă la fiert cam 15/20 minute (încercați cartoful cu o furculița dacă este fata).
Apoi apa rămasă se scurge într-un bol. Legumele se pasează cu blenderul și in funcție de consistentă pe care o doriți adăugați din apa rămasă de la fiert. La sfârșit adăugăm 100 ml smântâna de gătit și mai punem sare și piper după gust.
Preîncălzit cuptorul la 200˚C. Tăiem pâine in cuburi. Adăugăm sare, piper, rozmarin și ulei de măsline, amestecam și le dam la cuptor pana se fac crocante.
Supa se pune in farfurie și deasupra crutoane și parmezan.
Ingrediente
Indicații
Intr-o oala se pune untul (sau uleiul) la topit apoi usturoiul la călit (cât sa prindă o culoare aurie) apoi cartofii și broccoli. După 5 minute adăugați apa cât sa acoperiți legumele cu ea. Se lasă la fiert cam 15/20 minute (încercați cartoful cu o furculița dacă este fata).
Apoi apa rămasă se scurge într-un bol. Legumele se pasează cu blenderul și in funcție de consistentă pe care o doriți adăugați din apa rămasă de la fiert. La sfârșit adăugăm 100 ml smântâna de gătit și mai punem sare și piper după gust.
Preîncălzit cuptorul la 200˚C. Tăiem pâine in cuburi. Adăugăm sare, piper, rozmarin și ulei de măsline, amestecam și le dam la cuptor pana se fac crocante.
Supa se pune in farfurie și deasupra crutoane și parmezan.