Dacă aveți prin casă fructe care nu mai au un aspect plăcut, le puteți transforma într-un deșert delicios!

Ingrediente:
Mod de preparare:
Căpșunile se spală și se taie cubulețe. Se amestecă cu 30g de zahăr și cu 1 lingură de amidon sau de făină.
Într-un vas se adaugă făina, fulgii de ovăz, migdalele zdrobite, 60g de zahăr și untul rece.
Se amestecă totul cu mâna, până se obține o compoziție nisipoasă. Se unge tava dorită cu unt și se adaugă căpșunile. Căpșunile se acoperă cu aluatul de crumble.
Se coace în cuptorul preîncălzit la 180˚C, timp de 30-35 de minute, până se rumenește ușor.
Ingrediente
Indicații
Căpșunile se spală și se taie cubulețe. Se amestecă cu 30g de zahăr și cu 1 lingură de amidon sau de făină.
Într-un vas se adaugă făina, fulgii de ovăz, migdalele zdrobite, 60g de zahăr și untul rece.
Se amestecă totul cu mâna, până se obține o compoziție nisipoasă. Se unge tava dorită cu unt și se adaugă căpșunile. Căpșunile se acoperă cu aluatul de crumble.
Se coace în cuptorul preîncălzit la 180˚C, timp de 30-35 de minute, până se rumenește ușor.