Spanacul e necesar într-o dietă vegană, o sursă din care obții vitamina K, A, C, B6, B12 si E.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Amestecă într-un blender năutul, spanacul, usturoiul, sucul de lămâie și pasta tahini.
În timpul măcinării toarnă uleiul de măsline. Pentru o consistență mai fină adaugă treptat apă rece, 1 linguriță din când în când până ajunge la consistența dorită. Adaugă sare și piper după gust.
Transferă humusul într-un bol și decorează cu semințe Chia și frunze de spanac. Servește imediat.
Ingrediente
Indicații
Amestecă într-un blender năutul, spanacul, usturoiul, sucul de lămâie și pasta tahini.
În timpul măcinării toarnă uleiul de măsline. Pentru o consistență mai fină adaugă treptat apă rece, 1 linguriță din când în când până ajunge la consistența dorită. Adaugă sare și piper după gust.
Transferă humusul într-un bol și decorează cu semințe Chia și frunze de spanac. Servește imediat.