Cârnați Thuringer la cuptor cu ardei, roșii și ceapă. O rețetă rapidă și delicioasă.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Se încălzește cuptorul la 200˚C.
Se crestează cârnații și se rumenesc într-o tigaie sau pe un grătar electric pentru 5 minute.
Se spală bine toate legumele. Se vor tăia ardeii în fâșii cât se poate de egale pentru a se găti uniform. La fel se procedează și cu ceapa și roșiile.
Se pun toate într-un vas termorezistent sau într-o tavă.
Se toacă mărunt usturoiul și se pune peste legume.
Asezonăm legumele cu condimentele, punem crenguțele de cimbru și uleiul de măsline.
Amestecăm toată compoziția cu mâna pentru omogenizare.
Înglobăm cârnații printre legume și dăm la cuptor pentru 20 de minute.
Pobftă bună !
Ingrediente
Indicații
Se încălzește cuptorul la 200˚C.
Se crestează cârnații și se rumenesc într-o tigaie sau pe un grătar electric pentru 5 minute.
Se spală bine toate legumele. Se vor tăia ardeii în fâșii cât se poate de egale pentru a se găti uniform. La fel se procedează și cu ceapa și roșiile.
Se pun toate într-un vas termorezistent sau într-o tavă.
Se toacă mărunt usturoiul și se pune peste legume.
Asezonăm legumele cu condimentele, punem crenguțele de cimbru și uleiul de măsline.
Amestecăm toată compoziția cu mâna pentru omogenizare.
Înglobăm cârnații printre legume și dăm la cuptor pentru 20 de minute.
Pobftă bună !