Ce faceti voi cu apa din conserva de naut, care, by the way, se numeste aquafaba si care este inlocuitorul natural al albusului de ou? Ei bine, eu fac mousse de ciocolata - fin, aerat, care este foarte simplu de preparat, nu aveti nevoie de nimic sofisticat si pe deasupra este foarte gustos.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Mixam la viteza mare apa de la o conserva de naut cu 15 gr zahar brun.
Topim 130 gr ciocolata neagra de buna calitate.
Adaugam ciocolata peste spuma obtinuta din mixarea apei de la naut.
Amestecam cu o spatula pana se omogenizeaza bine.
Adaugam treptat laptele de cocos sau de migdale, amestecand cu o spatula, cu miscari largi de jos in sus.
Pregatim cateva pahare in care am pus capsuni taiate felii.
Am turnat apoi crema de ciocolata in pahar si le-am dat la frigider pentru 3-4h, sau de preferat peste noapte.
Ingrediente
Indicații
Mixam la viteza mare apa de la o conserva de naut cu 15 gr zahar brun.
Topim 130 gr ciocolata neagra de buna calitate.
Adaugam ciocolata peste spuma obtinuta din mixarea apei de la naut.
Amestecam cu o spatula pana se omogenizeaza bine.
Adaugam treptat laptele de cocos sau de migdale, amestecand cu o spatula, cu miscari largi de jos in sus.
Pregatim cateva pahare in care am pus capsuni taiate felii.
Am turnat apoi crema de ciocolata in pahar si le-am dat la frigider pentru 3-4h, sau de preferat peste noapte.