Înghețata cremoasă de caise este desertul perfect pentru zilele călduroase de vară.
Ingrediente:
500 gr caise bine coapte
200 ml frișcă lichidă
120 gr zahăr cristal
4 pahare mici iaurt
Mod de preparare:
1
Caisele spălate și curățate de sâmburi se mixează și apoi se pasează.
2
Se bate frișca foarte rece cu zahărul și se amestecă cu piureul de caise.
3
Se pune și iaurtul foarte bine scurs.
4
Se lasă la frigider pentru 5 ore.
Ingrediente
500 gr caise bine coapte
200 ml frișcă lichidă
120 gr zahăr cristal
4 pahare mici iaurt
Indicații
1
Caisele spălate și curățate de sâmburi se mixează și apoi se pasează.
2
Se bate frișca foarte rece cu zahărul și se amestecă cu piureul de caise.
3
Se pune și iaurtul foarte bine scurs.
4
Se lasă la frigider pentru 5 ore.