My all time favourite dessert! 🔥
Toata lumea cunoaste acest desert ciocolatos, servit cald imediat ce iese din cuptor, cu o cupa de inghetata de vanilie si cu gem de zmeura. Este foarte rapid de facut si este senzatie!
Ingrediente:
Mod de preparare:
Folosim 3 recipiente termorezistente pentru briose, le ungem cu unt si le tapetam cu faina.
Topim ciocolata si untul pe baie de aburi.
Batem ouale cu zaharul, sare si esenta de vanilie cu un tel pana cresc putin in volum.
Cernem faina deasupra si incorporam cu o spatula.
Adaugam si ciocolata topita si amestecam bine cu un tel.
Turnam compozitia in vasele pregatite si bagam la cuptorul preincalzit la 200˚C pentru 10 minute.
Intre timp, intr-o cratita pe foc punem zmeura si zaharul si amestecam pana se ingroasa si se formeaza un gem.
Dupa cele 10 minute la cuptor, blatul ar trebui sa se intareasca, dar interiorul sa ramana lichid. Dezlipim cu ajutorul unui cutit pe marginea formei si rasturnam continutul pe o farfurie.
Adaugam gemul de zmeura si o cupa de inghetata! Taiem interiorul si observam cum se scurge ciocolata! 🍫
Ingrediente
Indicații
Folosim 3 recipiente termorezistente pentru briose, le ungem cu unt si le tapetam cu faina.
Topim ciocolata si untul pe baie de aburi.
Batem ouale cu zaharul, sare si esenta de vanilie cu un tel pana cresc putin in volum.
Cernem faina deasupra si incorporam cu o spatula.
Adaugam si ciocolata topita si amestecam bine cu un tel.
Turnam compozitia in vasele pregatite si bagam la cuptorul preincalzit la 200˚C pentru 10 minute.
Intre timp, intr-o cratita pe foc punem zmeura si zaharul si amestecam pana se ingroasa si se formeaza un gem.
Dupa cele 10 minute la cuptor, blatul ar trebui sa se intareasca, dar interiorul sa ramana lichid. Dezlipim cu ajutorul unui cutit pe marginea formei si rasturnam continutul pe o farfurie.
Adaugam gemul de zmeura si o cupa de inghetata! Taiem interiorul si observam cum se scurge ciocolata! 🍫